PRAKTIJK KLARENBEEK 

VOOR PSYCHOLOGISCHE EN ORTHOPEDAGOGISCHE BEHANDELINGEN

PRAKTISCHE ZAKEN  

TARIEVEN EN VERGOEDINGEN KINDEREN EN JONGEREN (18-)

Vanaf 1 september 2023 is het weer mogelijk om kinderen en jongeren 18- aan te melden voor een traject wat door de gemeente wordt bekostigd. Hiervoor is een verwijzing van de huisarts of het Centrum Jeugd en Gezin (CJG) noodzakelijk. 

Voor zelfbetalers hanteer ik een tarief van 75 euro per consult van 45 minuten.


TARIEVEN EN VERGOEDINGEN 18+                                           

  • Ik heb met een beperkt aantal zorgverzekeraars een contract. Dit betreft: Zilveren Kruis, Prolife, FBTO. In verband met een beperkte productieruimte is het niet meer mogelijk om u aan te melden als nieuwe cliënt wanneer u één van de bovengenoemde zorgverzekeraars heeft.
  • Ik heb eveneens een contract met Interpolis, De Friesland Zorgverzekeraar, DSW, Stad Holland, inTwente. 
  • De overige zorgverzekeraars vergoeden de behandeling in principe niet. Echter, wanneer u een restitutiepolis heeft én een verwijzing van de huisarts, wordt over het algemeen 60 - 80% van het bedrag vergoed vanuit de basisverzekering. Dit percentage verschilt per zorgverzekeraar.
  • Als u in het geheel geen vergoeding ontvangt vanuit de zorgverzekering bied ik behandeling voor een gereduceerd tarief van 75 euro voor een consult van 45 minuten.


AFZEGGEN VAN AFSPRAKEN EN NO-SHOW

Als de afspraak niet door kan gaan, dient u minstens 24 uur van te voren af te zeggen. Bij te late afzegging wordt een bedrag van 50 euro in rekening gebracht.


WACHTTIJDEN                                                        

LET OP: Wegens grote drukte is de wachtlijst per 26-06-2023 gesloten. Aanmelden is op dit moment niet mogelijk.

E-mailen
Bellen