PRAKTIJK KLARENBEEK 

VOOR PSYCHOLOGISCHE EN ORTHOPEDAGOGISCHE BEHANDELINGEN

OVER MIJ

Na jarenlang in de verpleging en verzorging werkzaam te zijn geweest heb ik op latere leeftijd een universitaire studie Orthopedagogiek gevolgd aan de Universiteit Utrecht. In 2015 ben ik cum laude afgestudeerd. Vervolgens heb ik een postmaster opleiding gevolgd tot Orthopedagoog-Generalist. Dit is een meerjarig opleidingstraject waarbij naast het verwerven van theoretische kennis ook praktijkervaring en het volgen van supervisie centraal staat. Ik ben BIG-geregistreerd en lid van de Nederlandse Vereniging van Pedagogen en Onderwijskundigen (NVO).

Verder ben ik geregistreerd als EMDR Europe practitioner VEN, zowel voor volwassenen als kinderen en jongeren. Momenteel volg ik de opleiding tot Psychotraumatherapeut NtVP (Nederlandstalige Vereniging voor Psychotrauma) en Schematherapeut (Nederlandse Vereniging voor Schematherapie). Behandeling van trauma gerelateerde klachten heeft in het bijzonder mijn interesse. 

In 2020 ben in m'n eigen praktijk gestart. Aanvankelijk heb ik me gericht op kinderen en jongeren. Vanaf 2022 ben ik me daarnaast ook gaan richten op volwassenen, nadat ik hiervoor verdere scholing heb gevolgd. Voorafgaande aan het starten van m'n praktijk heb ik werkervaring opgedaan in de gehandicaptenzorg. Ik heb binnen deze sector gewerkt als regiebehandelaar op een polikliniek. Behandelingen binnen de voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking zijn veelal enigszins aangepaste varianten van gangbare behandelmethoden binnen de GGZ. 

Verder, ik ben christen, heb een reformatorische levensovertuiging. Cliënten met deze achtergrond kan ik daarom aanvoelen en begrijpen. Uiteraard zijn ook cliënten met een andere levensovertuiging bij mij van harte welkom!


E-mailen
Bellen