PRAKTIJK KLARENBEEK 

VOOR PSYCHOLOGISCHE EN ORTHOPEDAGOGISCHE BEHANDELINGEN

PRAKTISCHE ZAKEN     

TARIEVEN EN VERGOEDINGEN 18+                                           

  • Ik heb met een beperkt aantal zorgverzekeraars een contract. Dit betreft het Zilveren Kruis, Prolife, FBTO, Interpolis, De Friesland Zorgverzekeraar, DSW, Stad Holland, inTwente. Als u een verwijzing heeft van de huisarts én bent verzekerd bij één van de bovengenoemde zorgverzekeraars wordt behandeling in principe volledig vergoed. 
  • De overige zorgverzekeraars vergoeden de behandeling in principe niet. Echter, wanneer u een restitutiepolis heeft én een verwijzing van de huisarts, wordt over het algemeen 60 - 80% van het bedrag vergoed vanuit de basisverzekering. Dit percentage verschilt per zorgverzekeraar.
  • Als u in het geheel geen vergoeding ontvangt vanuit de zorgverzekering bied ik behandeling voor een gereduceerd tarief van 75 euro voor een consult van 45 minuten.


TARIEVEN EN VERGOEDINGEN KINDEREN EN JONGEREN (18-)

Het is niet mogelijk om kinderen en jongeren 18- aan te melden voor een traject wat door de gemeente wordt bekostigd. Ik lever voor 18- alleen zorg voor zelfbetalers. Het tarief is 75 euro per consult van 45 minuten.

Soms is er deels vergoeding door de gemeente mogelijk vanuit een PGB, maar dan moet er voorafgaande het traject goedkeuring zijn vanuit het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG).


AFZEGGEN VAN AFSPRAKEN EN NO-SHOW

Als de afspraak niet door kan gaan, dient u minstens 24 uur van te voren af te zeggen. Bij te late afzegging wordt een bedrag van 50 euro in rekening gebracht.


WACHTTIJDEN                                                        

De wachttijd is op dit moment ongeveer 6 -7 weken

E-mailen
Bellen